12 timmar i rampljuset - iZettles stunt fick småföretagare att glänsa mitt i London.

Efter att nyligen ha besökt London måste jag ju erkänna att det är en möjligheternas stad och i det här sponsrade inlägget ska ni få höra talas om något beundransvärt! Under sex dagar i oktober hjälpte iZettle sex av Storbritanniens allra minsta företag att öppna upp varsin butik på en av Storbritanniens allra populäraste shoppinggator. 12 timmar i rampljuset - iZettles stunt fick småföretagare att glänsa mitt i London.


En butik, sex premiäröppningar och sex stängningar under sex dagar – i hjärtat av London. Här ovan kan du kolla in iZettle-stuntet som över en natt förverkligade sex småföretagares största dröm! Hur mäktigt är inte det här? Wow!

Det blir allt svårare att överleva som småföretagare. De populära shoppingstråken runtom i världen domineras av gigantiska företag med stora plånböcker. De mindre aktörerna får kämpa hårt för att slå sig fram. iZettle vill påminna småföretagarna om att även de globala företagen på Oxford Street en gång har varit små.
För att visa att iZettle står bakom småföretagen i deras kamp om att bli stora gjorde de något som ingen någonsin gjort förut – de lät sex av Storbritanniens allra minsta företag öppna upp varsin butik på Storbritanniens allra största shoppinggata. Under 12 timmar. Jag tycker att det är så otroligt imponerande, heja iZettle!

Tom Hardless, grundare av Iam Vibes:
”Att vara en del av iZettles 12 Hour Store var en dröm som gick i uppfyllelse. Jag kommer aldrig att glömma de tolv magiska och roliga timmarna. The 12 Hour Store gav mig inte bara en fysisk plats att sälja från, utan också en enorm kick. Och det fick mig att inse hur lycklig jag är över att ha ett varumärke som folk tror på och vill vara en del av.”

Varje natt slet man hårt för att bygga om och skräddarsy butiken utifrån varje företag. Väggar revs, golvet lades om, skyltar åkte upp och ner, inredningen byttes ut – iZettles betalningslösning var det enda som var det samma. Under sex dagar bjöd man in till sex storslagna premiäröppningar och sex storslagna stängningar i en och samma butik. Folk hade möjlighet att upptäcka ett nytt, spännande företag varje dag.

Det här projektet blev såklart inget annat än en succé. Butiken svämmade över av människor, det snackades om det överallt och responsen var fantastisk. Och viktigaste av allt, de sex småföretagarna var med om något de tidigare bara kunnat drömma om.

*Om iZettle: Izettle vill stötta småföretag och hjälpa dem att bli så bra som det bara går. Med iZettle kan du driva ditt företag på en tablet eller smartphone och ta betalt med kort oavsett var du befinner dig.

Gillar

Kommentarer