30 år och nyopererad

Trettio år. Herregud alltså! Hur hamnade jag där? Känns som att jag nyss var chockad och överlycklig att få bli 18 år och nu står jag här som 30-åring. Förstår alla er därute som säger att tiden springer iväg, det gör den verkligen. Speciellt när en tittar tillbaka i backspegel...

En dag efter födelsedagen hann jag njuta av livet som 30-åring. På måndagen var det sedan dags för operation av navelbråck som jag ådragit mig efter Lowes förlossning/kejsarsnittet. Till en början var jag mest nöjd över försenad(?) operation vilket gav mig några timmar i sjukhuskläder, tv-väntrum och massa smärtlindring. Ni må tro att jag sov gott i fåtöljen i väntan på narkos och operationen.

När jag vaknade upp mådde jag oförskämt bra. Även när jag kom hem. Kaxig som tusan lät jag alla veta hur lindrigt det var med den här operationen.

Sedan släppte smärtlindringen...

Därefter blev jag ganska tyst. Halvt illamående. Deja vu deluxe efter kejsarsnittet... Smärtan efter snittet tar såklart priset men den här smärtan har ändå likheter då jag inte tar mig smärtfritt upp ur sängen, går som en ihopkrupen gammal dam och mår sisådär. Det börjar dock bli bättre och trots att jag återigen har bärförbud så gör det liiiite mindre ont för varje dag som går.

Champagnefrukost, överraskningar i alla dess former och paket i överflöd. Tusen tack alla som på något sätt uppvaktat och grattat mig på min födelsedag - ni är fantastiska!

Niklas överraskade inte bara med ett Instagraminlägg under dagen utan kom även hem från matchen med en hjärnskakning. Ajajaj. Såhär i efterhand passade det visserligen ganska bra med min tid som nyopererad med bärförbud men ändå inte bra såklart. Tacksamma för alla som hjälpt till under denna tid, utan er hade det inte gått - TACK. Familjen sjuk- och skadestuga har vi definitivt kunnat kalla oss den senaste veckan då båda barnen dessutom varit förkylda. Nu är vi på väg ut i verkligheten och till välmående igen, äntligen!

Någon match innan blev Niklas dessutom uppvaktad för 200 matcher i IF Troja-Ljungby. Så roligt att det uppmärksammades, det var han värd tycker jag (såklart). Riktigt mäktigt att få vara med om och Niklas var lite smått tagen. Så fint!

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Grattis 🥳
nouw.com/jenniesh
LisaEnberg
LisaEnberg,