60.1

Idag har varit en omtumlande dag på många sätt och vis. Mycket obehagligt har hänt i närområdena vid mina hem och man inser hur skört livet kan vara. Tankarna går till alla de som har en tuffare dag än jag. <3

Själv ställde jag mig på vågen och med en förväntad skräck insåg jag faktum: jag har nått min maxvikt. Något jag insett senaste månaden när jag sett mig i speglen och inte alls varit nöjd med den som stirrat tillbaka. Kanske en oväsentlig grej i jämförelse med andra hemskheter men samtidigt kan jag tycka det är onödigt att slänga bort fler dagar på att vara missnöjd. Därför är det här min sista dag med glass till frukost, godis till mellanmål och spagetti till kvällsmål... Imorgon börjar jag ett hälsosamt liv och har ni hamnat i samma sits så tycker jag att vi gör det här tillsammans! Varje söndag kommer jag att publicera nästa veckas matsedel och länkar där man kan se bilder eller recept för att veta vad man ska handla in. Längre fram kanske även "Veckans träning" dyker upp, beroende på intresse och tid.

Ikväll kommer alltså nästa veckas matsedel och självklart är ni välkomna med tips och ideér på egna hälsosamma måltider till en annan vecka, har ni länk till receptet får ni mer än gärna klistra med länken i kommentarsfältet i så fall! :)


Bilderna är tagna idag och inte attraktiva. Bilder från sidan kommer först vid framsteg, klarar inte se dem just nu..

Jag har tagit alla mina mått med ett måttband och skrivit upp eftersom man lättast ser skillnaden där och inte på vågen (muskler väger ju mer än fett!). Jag kommer kolla måtten varje månad samma datum och hoppas på positiv förändring. Ni som vill vara med får gärna skicka mejl (lisabengtssons@hotmail.com) eller kommentar med era framsteg så vi kan pusha varandra (vill ni inte skriva mått kan ni bara skriva hur många cm minus eller bara känslan.)!


Kom igen, nu börjar vi ett hälsosammare liv.
Tillsammans lyckas vi!

Gillar

Kommentarer

Evelina Jahnsén,
Modigt av dig att vara så öppen! Även om jag tycker att du är toppenfin alla dagar om året så är jag på din utmaning och väntar med spänning på nästa veckas matsedel! Healthy lifestyle here we come ❤️ (Dock inte 23-24 😉 )
None
Lisa Bengtsson,
23-24 ska vi def inte vara nyttiga, inte minsta lilla 😉 Tack min stöttepelare <3 You rock!!
lisabengtssons.com