antagen

Förra veckan skickade jag iväg två ansökningar till två olika folkhögskolor. Har tidigare ansökt en gång, kom då in och läste en termin till Webbredaktör. Idag fick jag besked att jag blivit antagen till Journalistisk distans under ett år! Så kul! :)
Det enda jag grämer mig över är hur man tar sig till Nacka? 4 träffar på 1 år, det borde väl även en olokaliserad (är det ens ett ord eller var kallar man en människa som inte ens hittar i sin egna lilla by?) jag klara av? ;)

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Åh stort grattis så roligt kommer passa dig perfekt
Lisa Bengtsson,
Tack <3 Jag hoppas de! 😊 Har inte valt än om jag ska tacka Ja men lutar åt de 😃
lisabengtssons.com
Julia,
Åh grattis Lisa!! Hoppas allt är bra med er 😊 Kram
nattstad.se/klingjulia
Frida
,
Min bror bodde i Saltsjö-Boo (Björknäs centrum) förut men det var inga konstigheter att ta sig dit iaf 😊 Från centralen tar du grön linje till Slussen och sedan går en himla massa bussar åt rätt håll - 471,444,445 bland annat kunde jag åka dit 😊 Vet ju dock inte var skolan ligger i Saltsjö-Boo men det är nog inga problem!
Lisa Bengtsson,
Det låter iaf lovande 😊 Hehe! Har sån beslutsångest om jag ska tacka Ja eller Nej.. Var det ett mysigt ställe där din bror bodde? Ser så mysigt ut av kartan att döma 😊
lisabengtssons.com
Lisa Bengtsson,
Tusen tack Julia 😊 Nu har jag bara beslutsångest om jag ska tacka Ja eller Nej 😋 Allt är bra med oss, vi jobbar, pluggar (och Niklas tränar som bara den, som vanligt) och ligger i 😉 Hoppas allt är bra med dig 😊 Kram
lisabengtssons.com