Är du nästa jackpotvinnaren?

Om ni frågar mig så känns helt orimligt att man ska kunna vinna 808 miljoner på att slänga ihop några slumpartade siffror på ett blankt papper eller en internetsida men hoppet finns där varje gång och det är ju faktiskt möjligt. Läste precis om en brittisk person som hade en väldigt bra dag den 2 maj, Jackpotvinnaren är äntligen funnen och han eller hon tog hem storvinsten på hela 808 miljoner. Snacka om chock och en väldigt bra anledning till att fira…

Personligen så älskar jag att fylla i en lottorad, att använda min födelsedag, min käras nummer på tröjan och sen fortsätta på detta vis för att få ihop en rad som känns så bra att storvinsten bara ligger där och väntar. Det tror jag såklart fortfarande att den gör! Är ni många som är med mig? Visst är det väl vår tur snart?

Lotto är ju inte bara spännande, det är även socialt – ofta tar man fram en rad tillsammans, kanske hela familjen, kompisgänget eller alla på arbetsplatsen. Det händer då runt mig i alla fall och det gör det hela ännu roligare! I alla dessa fall finns också det där hoppet och glädjen. Det är häftigt hur ett spel där chansen finns att man vinner storkovan kan få en grupp människor att dela så mycket glädje, Lotto förgyller våra dagar mer än vi tror om ni frågar mig. :)

Vare sig man tar hem en vinst eller inte så har man fått en otrolig känsla, den där känslan att om fem minuter så kan jag vara miljonär… Eller är det bara jag som har upplevt den precis innan den rätta lottoraden börjar rulla fram på teverutan?

Gillar

Kommentarer