Att bara vara mamma

En dag slog det mig att jag bara sa ”nej”, ”ajabaja”, ”sluta” och andra tråkiga ord till Nova som just nu är inne i en helspeedad fas. Allt går i tusen och humöret är som en berg- och dalbana.. Man blir lite lätt gråhårig men samtidigt så insåg jag att alldeles för mycket tid gick till den här hopplösa mojängen - telefonen! Så då satte vi mobilförbud på Nova och jag lägger bort telefonen så mycket jag bara kan (speciellt när hon är vaken).

Sedan dess har vi haft det så mycket bättre om dagarna. Jag är ingen influencer som tjänar pengar så varför ska jag lägga ner så mycket tid som istället kan läggas på mina barn? Så nu kör jag lite snabbt med sociala medier på kvällarna eller när de båda sover på dagtid för att jag tycker det är kul men den största tiden lägger jag på barnen och göra saker som speciellt Nova tycker är kul och sen bara myser vi på med gott samvete!

Idag tog vi t.om. en vila ihop; jag, Nova, Lowe & Puh. Förutom att Niklas saknades så kände jag mig som världens lyckligaste. All kärlek jag känner för detta gång, det går inte ens beskriva med ord.

Att bara vara mamma och lägga bort massa andra ”måsten” (som egentligen inte är måsten) är verkligen så befriande. Det är så roligt att spendera dagar med mina favoriter och verkligen vara närvarande. Jag älskar det!

Hur gör ni för att ta tillvara på tiden med era små? Jag vill gärna ha fler tips för att kunna njuta av varje sekund❣️


PS. Detta inlägg är såklart tidsinställt. Nu när det publiceras sitter jag med mina godingar i knät och pussar på den ena hjässan efter den andra... så mysigt! Tack livet för dessa skatter❤️

Gillar

Kommentarer