Att följa eller inte följa

Instagram och andra sociala medier har ju en tendens att sätta sprätt i skallen... Jag tar verkligen åt mig när någon - speciellt någon jag känner eller "känner" avföljer. Jag vet att det egentligen kan bero på att jag lägger upp alldeles för mycket och jag tycker att det är fullt förståeligt men ändå känns det så personligt. Som att hen inte tycker om mig som person...

Hur tänker ni kring följningar och avföljningar?
Bryr ni er eller inte? Avföljer ni tillbaka? Tror ni att personer som avföljer någon de känner gör det för att de har fått något agg från dem eller bara för att det blir för mycket (om det nu är någon som uppdaterar mycket). Är det egentligen dumt att ha en app för vilka som följer/avföljer - har ni det?

Det är så svårt det där, jag vet att instagram ses som en dagbok för vissa, en arbetsplats för andra och ett måste för andra. Själv är jag och har alltid varit intresserad av fotografering och jag tycker det bli så mycket roligare när jag får dela med mig av mina foton. Dock förstår jag ju också att alla kanske inte tycker att Nova och Lowe är lika söta/roliga som jag... Var drar man gränsen? Hur vet en när man ballat ur och blivit en jobbig jävel? Bör jag dra i handbromsen och lägga upp lite mer o-ofta? Ska jag istället bli bättre på att uppdatera här där det blir en mer aktiv handling att besöka och se bilderna?

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229