Avfärga håret hemma!?Höjden av kombinerad trötthet och klantighet har inträffat. Eftersom Tingsryd är så otroligt litet så finns ju aldrig det jag letar efter... Senast var det en toning och märket fanns inte. Började läsa på de andra och hittade tillslut ett bra alternativ, trodde jag iaf.... Igår lade jag i "toningen". Tyckte det blev ovanligt mörkt men tänkte att det berodde på olika märken och att jag kunde duscha bort det morgonen efter. Imorse tog jag dock ännu en titt på förpackningen och såg de förskräckliga orden: PERMANENT HÅRFÄRG.

Paniken som kom därefter kan ni nog tänka er eller känna igen er i. Har nu varit runt på alla butiker (2!) och letat efter avfärgningsmedel utan resultat. Fick istället googla efter huskurer och har därför med mig en flaska Head & Shoulders mint, olivolja och citroner. Inpackning och balsam ska också testas.

Hör ni inte mer från mig på ett tag så har jag kanske fastnat i badkaret efter en sisådär 5000 schampootvättningar... Någon som vet var man kan köpa Colour B4, hittar nämligen inte på nätet men har läst de som köpt de i Sverige. Och snälla ni, håll tummarna för mig och dela med er om ni har något tips på hur man får bort permanent färg utan att bleka håret!!

Gillar

Kommentarer