Blogg.se, den sämre bloggportalen

Till alla er som funderar på att börja blogga, undvik blogg.se. Tidigare har jag alltid tyckt att blogg.se har varit bästa portalen men tyvärr så har det gått utför. Min trognaste läsare, bästa pappa, kan inte läsa min blogg längre. Varför? Jo, blogg.se har nåt fel i de flesta av deras designer och vägrar fixa felen. Istället funkar inte min blogg på vissa datorer och hur många mejl jag än skickar till kundtjänst så möts jag av snorkiga kommentar och fraser som "vi har inte tid att hjälpa dig". Inte tid? Jag betalar för det här, är det inte deras jobb att rätta till fel som ligger i deras mallar då? Jag har gjort allt jag kan för att få det till att funka, jag har tom. provat flera olika teman men i varenda ett är det något som inte funkar. Snorkiga kommentarer hör inte hit då, dessutom får jag inte reklamera betaltjänsten och får därför härva på timme efter timme, dag efter dag bland alla dessa HTML-koder i hopp om att lösa alla deras problem. För er som inte bryr sig om hur en blogg fungerar eller ser ut så är det här helt oväsentligt. Jag vill dock blogga och jag vill att allt ska se bra ut och att det ska vara lätt att ta sig till olika ställen på bloggen. Därför gör det mig så sanslöst frustrerad att jag betalar utan att få något tillbaka. Jag var betydligt mer nöjd med blogg.se innan jag köpte alla extra funktioner. De som ligger bakom den här bloggportalen har uppenbarligen inte tillräckligt med kunskaper för att klara av det, så ta mitt råd, köp inte PRO på blogg.se utan byt till en portal som erbjuder fungerande teman och funktioner samt en kundservice som inte bara beter sig illa. Jag förstår verkligen att ni kanske inte är många som bryr er om det här och endel tycker säkert att jag är fjantig nåt så in i vassen men det är en principsak. Betalar man för något så ska det funka och annars ska man få hjälp. Man ska inte behöva mötas av otrevliga rader i ett mejl när man har köpt en förbättrad tjänst som är försämrad. Om någon sitter inne på tips hur man får bort alla deras fel, låt mig gärna veta! Annars har jag ju tur att jag börjar läsa webbdesign om någon vecka, troligtvis kan jag öppna en egen sida senast till sommaren och därefter lämna den här hopplösa portalen bakom mig. Tålamod! Anledningen att jag skrev ut det här var för att sprida det vidare, jag tycker att blogg.se gör alla fel de kan när de säljer en tjänst som inte fungerar och använder sig av en otrevlig kundtjänst. Det var bara det jag ville att fler bloggare på den här sidan skulle få veta, troligtvis är jag inte den enda som får utstå allt detta värdelösa.

Gillar

Kommentarer

Lisa Bengtsson,
Allt som jag har skrivit i forumet och lite till.. Video funkar bara om de ligger bland de tre nyaste inläggen annars syns inte videon. När jag har de nya bloggdesignerna går de inte att se bloggen hos vissa läsare. Varken innan eller efter jag redigerar i mallarna.. Sen när man har problem och inte får hjälp av kundtjänst för att de "inte har tid" vilket jag tycker är lustigt när man betalar för tjänsten. Tycker som sagt att de saknas nytänk också och den här tipsa redaktören är väl bara till för att luras? Jag har tipsat hundratals inlägg och aldrig synts, kanske är mina inlägg för tråkiga men det är trots allt lustigt att det är samma personer som varje dag syns. Personligen tycker jag att blogg.se behöver komma med något nytt och att kundtjänst blir trevligare. Jag kan ta att det är fel och inte funkar som det ska men då är trevlig service A och O. Jag hade troligtvis aldrig skrivit det här om jag blivit bemött på ett trevligt vis (för då glömmer man allt och minns bara det trevliga bemötandet) men det tycker jag inte att jag har och tyvärr så önskar jag att jag hade en annan bloggportal. Jag ska börja läsa webbdesign nu så snart slipper ni kanske en klagande kund och kan fortsätta som vanligt! Ha en trevlig dag och hoppas ni åtminstone tänker över lite nytänk, som jag skrev i forumet hade det varit roligt med allt från veckans krönika till veckans nya bloggare, veckans outfit eller i princip vad som helst! Men det är bara min åsikt! 😊
lisabengtssons.com
Lisa Bengtsson,
Okej, då kan youtube-klipp funka men jag vet att Blossa, Dramaten mfl. fungerar inte. Varför har jag aldrig fått svar på trots att teknikerna, enligt kundtjänst, fick frågan för 1-2 månader sen. Nej, det är svårt för dig att veta. Jag har själv provat att vara överdrivet trevlig, missnöjd och tom. kall. Ändå samma tråkiga ton varje gång. Tyvärr. Jag håller tyvärr kvar min åsikt men hoppas såklart på förbättringar som gör att den förändras. Annars är det inte hela världen för min del, jag kan alltid byta men kommer ge det chansen tills min betalda period är över.
lisabengtssons.com