Bostadsbrist råder...

353 000 unga vuxna bor idag på kompisars soffor, i tredje hand eller hemma hos föräldrarna. De längtar allihop efter att få pröva sina vingar i eget hem. Att flytta hemifrån i en rimlig ålder, det som borde vara en självklar del av att växa upp, har idag blivit ett lyx för ett fåtal. Tänk dig scenariot ovan, du friar till kärleken i ditt liv och i rummet bredvid står din pappa och dammsuger.. Kul?


Bostadsbristen är en av vår tids allra största utmaningar. Det angår inte bara de som vill flytta hemifrån utan många grupper i samhället. För att alla ska kunna bo bra till en rimlig peng framöver så måste politikerna sätta fart på byggandet. Framförallt behöver det byggas enkelt och till kostnader som människor har råd med.

De flesta politiker pratar om att de vill ta tag i problemet och det är mycket bra men samtidigt så måste det börja hända lite mer och det börjar dessutom att bli väldigt bråttom. På Hyresgästföreningens nya hemsida finns därför massor av verktyg samlat som man kan använda för att sätta fart på politikerna lite extra, så att de förstår hur viktig den här frågan är för oss.

Påverka politikerna så att byggandet tar fart! Gå in och påverka på hyresgästföreningen.se

Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord. Nu går vi ihop och ger politikerna ett rejält tryck så vi får ännu mer fart på byggandet av bostäder och samtidigt får vi inte glömma att allt ligger inte på politikerna. Jag tycker att de få människor som motarbetar detta i form av att elda upp asylboenden mm. får skärpa till sig. Bostadsbristen blir bara större av denna idioti. Glöm inte det.

Gillar

Kommentarer