Buzzador - Odense

Som Buzzador finns inget annat än fördelar! Igår hämtade jag ut ett otroligt inspirerande paket som var fyllt med godsaker från min tidigare bostadsort: Odense. Jag har åkt förbi marsipanfabriken flera gånger och jag fullkommligt älskar deras produkter, därför blev det extra roligt att få testa på just Odense!

Redan igårkväll provade jag på de första produkterna. Det fick bli kladdkakemuffins med chokladchunks i och som dekoration blev det chokladspån. En riktig chokladbomb med andra ord, oooootroligt gott!
Näst på tur står marsipan, det här blir spännande. Välkommen över på fika om du vill provsmaka! :)

Är du intresserad av att bli Buzzador själv? Kommentera eller mejla din mejladress så ska du få en inbjudan! :)

Gillar

Kommentarer

Emelie Mosell Haquinius,
Detta med Buzzador låter jätte kul och intressant! Jag skulle vilja veta mer 😊
emeliemh.com
Lisa Bengtsson,
Det är verkligen jätteroligt! Man får inbjudningar till olika kampanjer beroende på vilka intressen man valt och man får själv välja om man vill tacka JA eller NEJ. Tackar du JA och kommer med så kommer ett paket med ex. bakgrejer, rakhyvlar, bodylotion eller något annat som ska testas hem - allt gratis! 😊 Jag har skickat en inbjudan till dig, i mejlet kan du läsa mer och låter det fortfarande intressant kan du gå med, det kostar ju som sagt ingenting så är bara en chans att få prova på nya produkter 😊 lyxigt om du frågar mig 😃
lisabengtssons.com