Buzzador - Salvequick Exfoliating socks

Jag är en buzzador och medverkar just nu i en kampanj med Salverquick Exfoliating socks.
Foton: Lisa Bengtsson Som buzzador har jag nu fått chansen att prova Salvequick Exfoliating socks och få lena fötter såhär mitt i sommaren! Enkelt och smidigt samt ger ett fantastiskt resultat! Det enda som jag tycker är obehagligt är när huden trillar av.. Ett tips är att inte göra den här behandlingen precis innan en viktig tillställning då man verkligen tappar hud - bortsett från det så får man verkligen fantastiskt lena fötter, så värt det! :) Har du också provat Salvequick Exfoliating socks?
Vad tycker du? #exfoliatingsocksbuzz
#salvequick

#buzzador
Vill du också bli en buzzador och ha chansen att få prova många olika produkter? Kommentera inlägget och ge mig din mailadress så kommer en inbjudan på mailen inom kort. Det kostar dig ingenting, du väljer själv vilka kampanjer du vill tacka ja till och du kan lämna vilken dag du vill. Jag är en stolt buzzador och älskar att få prova alla fantastiska produkter, jag är helt säker på att du också skulle älska det! :)

Gillar

Kommentarer

Caroline,
Hej! Skulle gärna få mer info vad det innebär att vara buzzador. Med vänlig hälsning, Caroline
None
Lisa Bengtsson,
Hej Caroline! Självklart! Att vara buzzador innebär att du blir inbjuden till kampanjer för nya produkter. Tex. har jag fått testa kindergodis, bakprodukter och yoga online. Det kan verkligen vara lite allt möjligt! Du betalar ingenting utan får en kupongkod på mail eller ett paket med produkter som du får testa och ibland dela ut till vänner. Jag är endast med i gratiskampanjer men det finns även kampanjer där man kan köpa något till mycket billigare pris - det framgår isf tydligt och man kan även välja att bara bli inbjuden till gratiskampanjer! Istället för att betala ger man sin åsikt, när du har testat produkten delar du med dig av bild och en åsikt - via sociala medier om du vill och annars i en slutrapport till buzzador. Till kampanjerna får du även en broschyr hemskickad med information om kampanjen. Ofta kan man vinna fina priser när man delar på bla. instagram. Jag verkligen älskar buzzador, det är så kul med alla produkter och att det är gratis 😊 Jag gör så att jag skickar iväg en inbjudan till dig, vill du gå med så följer du länken och registrerar dig (du kan alltid gå ur när du vill och även det kostnadsfritt!) och tycker du inte att det låter intressant så bara slänger du mejlet 😊 Skickar nu direkt så har det inte kommit inom en kvart efter detta kan du kolla i skräppost.. Har du fler frågar så får du jättegärna höra av dig, bara roligt 😊 Hoppas vi blir buzzadorkompisar också, i så fall får du återkomma och berätta om du gillar det lika mycket som jag eller ej! 😊 Önskar dig en fortsatt trevlig kväll eller kanske mer Godnatt! 😊
lisabengtssons.com