Buzzador - Yoga online med My Yoogaia

Som Buzzador är jag nu med i kampanjen My Yoogaia som innebär att att du kan få liveträning hemma i vardagsrummet. Mäkta underbart om ni frågar mig! Jag känner alltid att jag inte hinner dra till ett gym efter jobbet och ibland orkar man helt enkelt inte.. Hur perfekt är det inte då att byta om till bekväma kläder och köra ett välbehövligt pass yoga? Som jag tidigare nämnt så livesänds dessutom passen men hinner du inte gå på dem så finns det även inspelade pass som du kan välja och vraka bland! Jag kan inte tänka mig något mer passande just nu än att få köra passen hemma och som jag behöver yoga och andra liknande pass i mitt liv just nu, så viktigt att koppla av och återhämta sig i kropp och själ! (Finns även fler klasser än yoga, bla. pilates, core, nacke & axlar och så mycket mer!)

Tycker du att det här låter intressant? Då vill jag ge dig möjligheten att själv testa på det här, helt utan kostnad. Om du klickar HÄR eller på bilden så kan du registrera dig och få 14 dagars gratis träning. När perioden är slut väljer du själv om du vill fortsätta träna, annars avslutas ditt konto och du behöver såklart inte betala något.

Har du några frågar får du gärna kommentera eller höra av dig!

Nu taggar jag för Yogapass, hoppas du vill ansluta till samma lektion :)
#yoogaiabuzza #buzzador #yoogaia

Gillar

Kommentarer

Lisa Bengtsson,
Hehe, då kanske du borde bli det ja 😉 Det bästa är att där finns massa olika pass - bla. ett med bara stretching, det var behövligt för mig (kanske även passar dig då 😊 😊 )
lisabengtssons.com