Buzzar just nu Compeed skavsårsplåster
Tack vare Buzzador har jag haft turen att få prova Compeed skavsårsplåster. Jag är helt såld!! Tidigare har jag endast använt vanliga plåster vilket gjort att skavsåret gjort minst lika ont... Nu kan jag springa och bara va utan att jag ens märker av de skavsår jag fått! Helt fantastiskt!

En annan som fått testa på dem är min lillebror, han spelar ishockey och kör sommarträning för fullt just nu. Tråkigt nog fick han rejäla skavsår på båda hälarna men tack och lov kunde vi rädda situationen med Compeeds skavsårsplåster. Tumme upp!

Det känns inte ens att man har ett plåster och smärtan försvinner - lägg då till att jag gnäller rejält över minsta lilla! ;) Skavsårsplåstrerna är även lätta att klippa sönder om man vill använda på mindre sår, ex. sina tår som jag gjort!

Stort tack Buzzador & Compeed för att jag har fått chansen att testa dessa utmärkta skavsårsplåster. Jag märker knappt ens att jag har ett skavsår längre!! Tack Compeed för att ni hjälper mig hålla igång, med skavsår eller utan!

Jag är en Buzzador och tycker att det är toppen, vill du också bli en Buzzador och testa olika produkter? Hör av dig så får du en inbjudan via mejl! :)

Gillar

Kommentarer