'Cause I'm sick and tired of always being sick and tired

Knallröda ögon som klibbar ihop, en näsa som aldrig slutar rinna och fler nysningar än reklampauser på tv4. Tröttheten som tar över hela mig och förvirringen om man är sjuk eller om det "bara" är pollen. Alltid samma visa... Det är så jag vet att våren är här.

Ja, det där med att våren är den härligaste årstiden har jag då aldrig förstått... Under en väldigt konstig höst glömde jag helt bort att boka in mina allergisprutor för att bli av med besvären och självklart får man ingenting gratis så återigen är jag "dödssjuk" aka. allergisk.

Nåja, hur jag än mår så finns det något jag har väldigt svårt för - att göra ingenting! Påskprojektet blev därmed att RENSA. Vi tömde hela förrådet och rensade rejält, endel slängdes och endel skänktes bort. Helt plötsligt fick vi in en säng och än är projektet inte avslutat.. Målet är nämligen att förrådet ska bli till ett gästrum/pluggrum. To be continued...


Något annat jag gjorde i påsk var att plantera ut mina fina plantor. De börjar ta mycket plats i krukorna och därför fick det bli fler krukor (Sry pappa att jag fyller vartenda fönster!). I sommar kan vi förhoppningsvis äta gula och röda körsbärstomater, chili, paprika, broccoli och jordgubbar! Mums!


Ledigheten närmar sig sitt slut och herregud så skönt det har varit! Hoppas ni har haft en go ledigheten och njutit av det fina vädret! Stor kram!! :)

PS. Ikväll börjar EX ON THE BEACH om någon missat det. Kl. 22.00 på kanal 5 - så mycket drama, hehe! ;D

Gillar

Kommentarer