Cheesecake

Ja, det bakas kanske lite för mycket för mitt eget bästa här i hemmet men ack så gott det är. Cheesecaken försvann i princip lika fort som den blev till.. Cheescake
- 4 ägg - 2 dl strösocker - 400 g philadelphiaost - 2 tsk vaniljsocker - 4 dl vispgrädde - 6-12 digistivekex 1. Smula ner digistivekexen i botten på formen. 2. Skilj på äggulorna och vitor och lägg dem i varsin skål.
3. Vispa äggulorna med sockret pösigt.
4. Mosa philadelphiaosten och blanda ner den i vaniljsockret, rör samman med äggulorna och sockret med hjälp av en elvisp. 5. Vispa grädden i en tredje skål och rör försiktigt ner den i ägg-ostblandningen.
6. Vispa äggvitorna hårt och rör till sist försiktigt ner de i smeten. 7. Häll smeten i formen, krossa några digistivekex på toppen och ställ sen in den i frysen över natten alt. över dagen. 8. Ta ut den ur frysen en stund innan ni ska äta den och servera med bär eller annat syrligt om så önskas. Ni får som vanligt gärna kommentera och säga vad ni tyckte om ni provar just det här receptet eller komma med tips på annat jag kan baka eller laga till mat. :)

Gillar

Kommentarer

Linnéa,
Åhhh vad gott 😊
makeupbylinnea.blogg.se
PAPI
,
VILLLLL HAAAAAA!!!! KRAAAAAAM!
Lisa Bengtsson,
Riktigt gott! Får göra en nästa gång du är här! När ja kommer hem blir det hemmakväll 😊:)
lisabengtssons.blogg.se