Dagens höjdpunkt; kaffekoppen!

Innehåller affiliate-länkar

”Det är en stor omställning att få barn” säger alla och sen har jag hört att ”skaffar man fler flyter det som bara på”. Jo men tack för den lögnen... OMG säger jag bara. Ett barn var lindrigt men två.. Antingen skriker de samtidigt eller så blir den ena arg så fort den andra är nöjd om sen byter de bara av varandra? Hur ska man räcka till? Jag har ju bara två armar och alldeles för lite muskler för att bära två.. haha!

Kvällsstunden när den underbara äldsta galningen har lagt sig är helig och den här veckan har den uteblivit pga två timmars-läggning varje kväll. Idag blev det därför väckning och tidig vila. Håll tummarna för att det gör susen till ikväll!!

Känslan när en sover middag och en har fått ny blöja och nya kläder efter att än en gång kissat igenom.. killar och blöja - kan de inte komma med en bra lösning? Nova kissade aldrig igenom på detta sätt. Nåväl, kaffekoppen när båda är nöjda är magisk! Tänk att man skulle börja uppskatta sånt här 😂 en kopp kaffe är dagens höjdpunkt lixom, det trodde jag då aldrig! Haha.

Hur har ni andra haft det idag? Lugnt? Kaos? Tell me!

Gillar

Kommentarer

Sandra n
,
You go girl! Imponerad av alla mammor som har barn tätt. Måste vara kul och mysigt men också jäkligt jobbigt!!! Hinner man med något på dagarna? haha.
LisaEnberg
LisaEnberg,
Tack Sandra! 😘 Ja det är lite att stå i haha men som du säger är det ju också väldigt mysigt 💕 Men nej, man hinner inte så mycket om dagarna haha! Väldigt låga krav här hemma nu - försöker bara lägga bort telefonen så mycket det går och njuta av tiden med godingarna! 🥰 Hoppas ni myser på, ser härligt ut med promenader och allt! Har ni kommit in i livet som föräldrar nu? Visst är det magiskt❣️
nouw.com/lisaenberg