Drop Dead DivaInnan vi skrev på för två nya år i Tingsryd hade jag några krav där hemma...
1. Rensa förrådet
(må låta lätt men hade ni vetat hur mycket min kära älskar att spara på (menlösa) saker så kan jag lova att det är en bragd att lyckas! Hehu)
2. Köpa nytt bord och stolar till köket
3. Göra om förrådet till ett gästrum/studierum
4. STÄDA hela lägenheten noga

Jag hör ju själv att jag kommer med ofantligt tråkiga krav men vad tusan! ;) För några år sedan ställde jag krav som få en hundvalp (fick ändå köpa den själv i slutändan så det laget blev det med andra ord aldrig spel i, haha!), träningskort och heltidsjobb. Märks att jag är närmare 30 än 20....

Nåväl, att vi klarade av punkt 1 under påskhelgen har ni ju redan sett och på bilden ovan kan jag även ge bevis på att nr 2 är avklarad. Tanken var ett vitt, lite gammaldags bord med stolar men efter att ha sökt runt lite på nätet kom smålänningen i mig fram och sa BIG NO. Lägga 3000:- på ett köksbord när man inte vet hur länge man ska ha det.. nej! Istället åkte jag till Erikshjälpen i Ljungby och fick med mig ett hem för ynka 345:-. Nu står jag i valet och kvalet om jag ska måla det vitt eller låta det va. Älskar känslan i det här bordet, för mig skriker det HEMTREVLIGT, åtminstone när jag fått dekora med duk, nya stolsdynor och så.
Vad tycker ni? Ska jag måla det vitt eller låta det va?Efter att ha plöjt igenom 11 säsonger Kardashians kom en enorm tomhet över mig. Första gången på väldigt länge som jag inte vet en enda ny serie som jag vill påbörja.. Efter att ha letat runt i (för mig) evigheter hittade jag "Drop Dead Diva" och redan efter första avsnittet är jag frälst. Woho!

Gillar

Kommentarer