dubbelchock


Idag har jag blivit rejält chockad två gånger..

1. Det plingade på dörren, jag som knappt känner någon i Tingsryd blev livrädd och övervägde att gömma mig och inte öppna. Puh skällde dock rejält och jag insåg att det var kört, det här kunde vara slutet för mig.. Med bultande hjärta drog jag bort tyget framför dörrfönstret och till min förtjusning såg jag två busiga men ack så fina tjejer - lillasyster och Lisa!! Herregud så glad jag blev. Jag gick alltså från hjärtattack till glädjerus på några sekunder!! Wohooooo! Så mysigt att ha er här!

2. När det kom upp Niklas Enberg och fighting på samma rad i rapporteringen från matchen. Kan knappt minnas om det någonsin hänt förr? I vilket fall vet jag att de gångerna går att räkna på en hand isf.. ;)

Gillar

Kommentarer

Lisa Bengtsson,
Har svarat i ett inlägg då det inte fanns någon mailadress att svara, om du missat det hittar du svar här: http://lisabengtssons.com/2014/november/svar-pa-kommentar.html
lisabengtssons.com
Lisa Bengtsson,
superkul! nej verkligen inte, ofta bor vi så många timmar ifrån varann att de ska mycket till för att göra De! därför extra kul när de dök upp 😊:)
lisabengtssons.com
PAPSI
,
FÖRSTÅR ATT DU BLEV LIVRÄDD NÄR DOM TVÅ KOM!!!
Lisa Bengtsson,
Haha eller hur 😃 😃
lisabengtssons.com