En bild säger mer än tusen ord

I butikerna doftar det kanel, julmusiken har börjat sippra ut från högtalarna och det är bara en tidsfråga innan jultomten hälsar dig välkommen in i butiken. Julafton närmar sig med stormsteg och med det kommer pressen att hitta den bästa julklappen, den som alla förundras över och grämer sig över att de inte köpte. Den julklappen är fototavlan.

Hysterin har satt igång, glögg och julpynt börjar nu lämna butikerna för att hamna i alla möjliga hem. Det finns människor som känner paniken komma krypandes och andra som känner sig nästintill nyförälskade. Alla har sina traditionella julkänslor men det finns något som alla dessa människor har gemensamt. De vill finna den bästa julklappen.

Den ska vara personlig, något alla vill ha och prisvärd. De senaste åren har vi stött på allt från surfplattor till spikmattor. Var är de nu? Spikmattan ligger inrullad i garderoben och med lite otur har surfplattan gått i tusen bitar. Årets julklapp kommer inte hamna längst in i garderoben utan hänga framme, stolt på väggen. Faller den i marken kommer inte världen gå under, det värsta som kan hända är att det får inhandlas en ny ram.

Årets julklapp kommer bjuda på förundran, skratt eller tårar. En bild säger mer än tusen ord och vad kan vara mer personligt än en fototavla? Du kan ge bort den i canvas eller fotopapper, med ram eller utan och du kan välja precis vilket foto du vill. Bilden kommer leva med i en evighet och alla som går förbi kommer få en känsla av detta foto och kunna hitta tusen passande ord.

Gillar

Kommentarer

emmelie
,
Tavlor med fotografier gav vi förra året. Så vi får komma på något annat 😊
Lisa Bengtsson,
Det ger jag varje år. fast inte till samma personer 😉 Likaså foton och fotoböcker, egengjorda almanackor och mycket annat såklart 😊
lisabengtssons.com
emmelie
,
Ja en fotobok skulle man kanske göra!
Lisa Bengtsson,
Det tycker jag 😊 så roligt att göra och så roligt att få 😊
lisabengtssons.com