En fotobok - ett nytt träd

Innehåller affiliate-länkar

I samarbete med Smartphoto.

Jag älskar (som ni vet) fotoprodukter i alla dess former och här ser ni min senaste skapelse; en fotobok till mina älsklingar! Förälskade mig i den här färdiga layouten (och många fler, så enkelt och snyggt! Framöver blir det alltid färdiga layouter!) hos Smartphoto och boken gick inte bara snabbt att göra tack vare det utan kom dessutom hem och var så fin! Kvalitén var så wow-ig att jag blev helt imponerad! Som pricken över i:et planterades ett träd i och med min fina fotobok...

När du väljer att handla en valfri fotobok hos Smartphoto.se bidrar du samtidigt till en bättre värld. En fotobok = ett nytt träd 🌳

Koden LISA30 ger dig 30% rabatt på ett köp över 150 kr, rabattkoden är giltig i 14 dagar så passa på att beställa nu när vi ändå ska vara inne i karantän och bidra på så vis till en bättre värld 🌎.

Hur fin blev inte min bok? Visst håller ni med? Brukar ni göra fotoböcker? Visst är det så mycket roligare att bläddra i en fotobok än i galleriet på telefonen..

Den 4 mars startade Smartphoto kampanjen ”en fotobok - ett nytt träd” där du som skapar och beställer din fotobok hos smartphoto.se är med och bidrar till Vi-skogens fantastiska arbete! När du beställer din fotobok precis som vanligt toppar Smartphoto detta med att skänka ett träd. Detta oavsett vilken storlek, format och pris som din fotobok har. Så nu är frågan: Hur många träd kan vi tillsammans plantera?

Gillar

Kommentarer