En sådan tid i livet

Nästan tre månader sedan jag senast uppdaterade här. Blir sämre och sämre trots att jag varje gång tänker att jag ska bli bättre och bättre på att. Nåväl, jag ger det ännu en chans. Att skriva är överlag något jag saknar extremt mycket. Att vara mamma handlar mycket om att sätta någon/några andra först och det märker jag framförallt på mina egna intressen. Och så måste det få vara under en tid i livet men som sagt, herregud vad jag saknar att få skriva och använda min kreativa sida. Förhoppningsvis kan jag sakta men säkert komma igång med det snart igen.

Det är otroligt vad dagar, veckor och månader gör skillnad i nuläget. Mina två diamanter växer så mycket! Både som människor och rent storleksmässigt.

Sedan sist har Nova börjat på förskolan och hon verkar trivas som fisken i vattnet. Jag trodde inget annat men skönt att det blev så också!

Lowe har äntligen börjat ta napp och blivit mer nöjd än tidigare, så mysigt att få se mer och mer av den här lille individen.

Själv har jag blivit smått besatt av barnloppisen på Facebook och av iskaffe. Dessutom älskar jag det sociala experimentet ”Fyraåringarna på äldreboendet” som just nu sänds på TV4. Att blanda barn, djur och äldre har länge varit något jag ansett bör göras! Hoppas detta experiment leder till att det i någon form införs i olika kommuner! Jag hade mer än gärna arbetat med ett sådant projekt...!

  • Living

Gillar

Kommentarer

Angelica
,

Finaste ni <3 saknar er!!!

LisaEnberg
LisaEnberg,

Vi saknar dig i massor!! ❤️

nouw.com/lisaenberg