ForLife

Vill du vara med och stödja cancerforskningen? (Ja, självklart vill du det!) Då ska du besöka ForLife och beställa ett lika fint armband som jag har eller det som passar dig bäst! ForLife drivs av företaget Helpers Alliance Sweden AB och är ett företag som genom sin roll som anordnare i Jobb- och utvecklingsgarantins sysselsättningsfas hjälper deltagarna att skaffa erfarenhet, meriter och referenser för framtida jobb genom ett aktivt arbete till förmån för cancerforskning. Dubbelt upp i att göra nytta alltså! Självklart vill man stödja det här fantastiska projektet! Idéen till ForLife-projektet föddes då ett flertal närstående personer drabbades av olika typer av cancer under mycket kort tid. De bestämde sig då för att själva försöka vara med och göra skillnad inom utvecklingen av cancerforskning och detta är något som alla på ForLife verkligen brinner för.

Var med och gör skillnad du också!
ForLife's grundidé är att sälja enkla, smarta och användbara produkter till förmån för cancerforskning.
Försäljningen sker via e-handel samt vid större evenemang. Du kan komma till deras hemsida genom att trycka på bilderna ovan och vill du hamna direkt i butiken och börja handla så kan du klicka HÄR! Det fina armbandet som syns på bilderna kommer från butiken och heter ForLife silver.
Innan du bläddrar vidare, tänk efter... Genom att beställa ett eller flera armband så är du också en del av det här fantastiska projektet! Man ska göra en god gärning om dagen, det här är din goda gärning för idag - samtidigt som den rädda din närstående om hen olyckligtvis är näst på tur.

Heja ForLife, ni gör ett grymt jobb!

Gillar

Kommentarer