Fotografering: Simply the best

Han har spenderat hela sin karriär i de olika ärkerivalernas lag: Tingsryds AIF, IF Troja-Ljungby och Växjö Lakers HC. Han finns förevigad på tidningsväggen i Nelson Garden's korridor och har för många ett välkänt namn: ERKKI KILPELÄINEN.

Idag flyttar vi fokus till hans grymma dotter - friidrottslöftet med stort A. Hon är mångkamperskan som har många fina meriter på sitt CV och ett gäng fina medaljer, däribland ett SM-guld i ungdoms-SM. Det nya namnet att lägga på minnet är ALMA KILPELÄINEN.

En solig dag i juni hade jag turen att få agera fotograf på en träning med tränaren (pappa) Erkki och friidrottaren (dottern) Alma. (Mamma) Stina är lika cool hon och hade en klar bild av vilka känslor och friidrottsgrenar som skulle förevigas. Nu ska ni få se några av bilderna, hope you like it!

Se nu till att hålla koll på denna grymma tjej, jag har en känsla av att vi får se väldigt mycket av henne framöver. Ni kan hänga med på hennes blogg genom att klicka HÄR.

Gillar

Kommentarer

Lovisa,
Åh, den där hon hoppar längdhopp är fantastisk!!
wildisland.se
Lisa Bengtsson,
Tack snälla 😊
lisabengtssons.com
Lisa Bengtsson,
Tack snälla 😊
lisabengtssons.com
Lisa Bengtsson,
Tack snälla du 😊
lisabengtssons.com
Lisa Bengtsson,
Tack snälla du! 😊 Längdhopp var roligast att fota 😃
lisabengtssons.com
Moha,
Det är en grej jag skulle vilja ta upp med er... det är ni som hatar och måste kommentera elaka kommentarer. Har ni inget bättre för er? Jag är så trött på att höra: "du är för tjock" "Du måste gå ner i vikt" "djurplågare" "Du borde dö" M.m Ni som har läst min blogg och känner mig vet att jag har en sköldkörtelsjukdom som påverkar mig min vikt samt att depression och stress påverkar det också. Jag tränar och är ute och rör på mig VARJE DAG Jag sitter inte inne och trycker i mig onyttiga saker och aldrig går utanför dörren. Jag kämpar varje dag med min vikt... Att ständigt höra att man inte passar in i ridsporten samt i samhället för jag inte är smal och har en vältränad kropp, så blir jag så ledsen, varför ska det vara mig det är fel på bara för hur jag ser ut? Ridsporten är något jag har älskat ända sen jag var liten och verkligen brinner för, men sakta men säkert försvinner glädjen och intresset av något jag verkligen älskar, bara för jag inte har det rätta utseendet. När jag är ute och rider och träffar på någon eller rider samtidigt som någon annan på banan så kan jag knappt fokusera på min ridning, det jag tänker på är när personen ska börja ge blickar eller komma fram och säga hur stor jag ser ut. Eller hur dålig jag är på att rida. Pga mitt utseende. Jag försöker planera så jag rider när folk går i skolan eller jobbar för att inte möta eller rida när någon annan är där, allt för att inte bli sårad och få några dömmande blickar....
frikraftenstext.blogg.se
Lisa Bengtsson,
Jag har aldrig kommenterat något elakt till dig eller någon annan så vet inte riktigt varför jag får en sån här påhoppande kommentar..? Jag tycker om att skicka snälla kommentarer och lyfta upp andra människor! Jag skulle aldrig döma någon som gör något dem älskar och ingen annan heller för den delen så jag tror det är bättre du hoppar på dem som har varit elaka mot dig!
lisabengtssons.com