Godisboxen – bästa överraskningen till födelsedagen!
Bildkälla: www.godisboxen.seDet här hockeylivet har ju som jag brukar säga sina för- och nackdelar. Den största nackdelen är såklart att ofta vara långt ifrån vänner och familj då det de betyder så otroligt mycket för mig.

Som den kreativa själ jag har så älskar jag att överraska med det där lilla extra, något som jag tappat lite under de här åren – tills jag trillade in på godisboxen.se

Det var verkligen precis det jag behövde! Att få skicka en box med godsaker, lägga till ett eget motiv och få det levererat till den jag önskar. Framförallt när det vankas födelsedagar är det perfekt att kunna överraska med en godisbox – vem blir inte glad av godis lixom? Det är ju en perfekt födelsedagspresent och det blir ännu bättre med ett roligt motiv på dig och den du skickar till eller vad du än önskar ha som motiv! Tack vare Godisboxen behöver jag inte längre skämmas över att våra långt iväg utan överraskar helt enkelt med en god box när födelsedagarna är här!

Jag har även överraskat med godisboxar vid andra tillfällen, jag menar, alla tillfällen är rätt lägen för en godisbox. Det kan handla om en vän som behöver krya på sig, en vän som har fått ett nytt jobb eller en släkting som har fått barn. Godisboxen tas alltid emot med ett leende! :)

”Godis byggde den här kroppen” som jag brukar säga och därför passar det mig så otroligt bra att vara godisboxens allra största fan! ;)

Gillar

Kommentarer