Gröna godsaker från Findus

Finns det något bättre än våra egna svenska grönsaker? Proppfulla med härlig smak och viktiga vitaminer. Med Findus i frysen kan du alltid unna dig nyskördade grönsaker och snabbt och enkelt laga vardagsmat som är både god och nyttig. Vill du ha inspiration för en grönare vardag så titta på våra filmer där Tina lagar till sina bästa recept med Findus gröna godsaker.
Hemligheten bakom den goda smaken Findus ärter odlas i Skåne och Halland av drygt 600 noggrant utvalda bönder. De sydsvenska jordarna på 56:e breddgraden har ett klimat som är särskilt gynnsamt för just ärtodling, och området kallas också för Ärtbältet. Här är sommardagarna långa och ljusa, och det får ärterna att mogna jämnt och utveckla en unik sötma och mjällhet.

Ärterna är som bäst en endaste dag och det är då vi skördar. Vi ser till att ärterna går från fält till frys på bara tre timmar och det får dem att behålla sin söta smak, mjällhet och nyttiga vitaminer. <

>Findus ärter är klimatcertifierade enligt Svenskt Sigill och det ger dig en garanti för att de odlas med största möjliga hänsyn till miljö, klimat, kvalitet och smak. Resultatet är goda och nyttiga ärter med en söt och mjäll smak som uppskattas långt utanför Sveriges gränser. Fantastiskt, eller hur! Det här är ett sponsrat inlägg och visst blir man sugen på soppa såhär i höstrusket när man ser Tina in action! :)

Gillar

Kommentarer