Här är din drottning utan krona


För bara ett par månader sedan såg det ut såhär. Puh undrade var tusan vi höll till och jag klappade Niklas på magen samtidigt som min hållning var lika dålig då som nu. Senare på dagen åkte vi till slottet med bästa familjen här.

Nu hänger Niklas hos Stuart, själv har jag skrivit artiklar hela dagen och sitter fortfarande och arbetar med det. Bävrar för att bli klar och behöva resa mig, hehe. Samtidigt håller jag och Puh ett öga på Gunde och Tony i deras tävlande och längtar tills lite senare då det bjuds på wienerbröd här hemma. Däremot förstår jag inte riktigt varför folk säger att Danmark betyder öl, pölse och wienerbröd? De två första köper jag men jag kan säga att jag får kämpa betydligt mer här än i Sverige om jag vill ha ett vanligt wienerbröd, det irriterar en sockergalen människa som mig en aning faktiskt.

Imorgonbitti ska hurtbullarna testa på BodyFit, det blir spännande, speciellt med träningsvärken vi som sagt har dragit på oss sen senaste besöket. Men man ska väl träna bort träningsvärk? :)
  • Odense

Gillar

Kommentarer

emmelie
,
Här finns det i alla fall goda wienerbröd! Jag köper dem färska på Euro spar.
Lisa Bengtsson,
Lyx! Vi har provat hur många bageri som helst och en enda gång fick vi tag i goda wienerbröd, åkte dit dagen efter men då fanns där inga goda. Får se om jag hittar något Euro spar då 😊
lisabengtssons.com
Lisa Bengtsson,