Hemmagjorda isglassar av fruktVad är det som är nyttigt, gott och vackert? Mina isglassar! De är riktigt lätt att göra och smakar gudomligt. Här snackar vi grejer, efterrätt utan extra tillsatser med massa färska frukter. Har ni samma tur som jag kanske ni får så mycket frukter kvar att ni samtidigt kan fixa supergoa smoothies. Vad man vill ha i är upp till var och en, jag använde mig av blåbär, hallon, jordgubbar, kiwi, mango, nektarin, honungsmelon och apelsin. Idag gjorde jag ännu en omgång (den får ni se mer av en annan dag) och använde då jordgubb, blåbär och hallon. I vissa av glassarna tillsatte jag även filmjölk, banan och citron. Fantasin behöver inte ha några gränser i glassfixandet, just do it!


Gillar

Kommentarer

Darksess,
Vad gott 😃 Väldigt fina!
www.darksess.com
Johanna och Nathalie
,
Styrketräna. Tung styrketräning för benen har i flera studier visat sig vara bra för löpprestationen. Musklerna kan jobba effektivare, vilket i sin tur innebär att det går åt mindre energi att löpa med en viss hastighet. Övningar som benböj, utfallssteg, hällyft och marklyft är särskilt bra.
linda,
Smart ide! och dem ser riktigt goda ut.
liveforthelove.blogg.se
Fanny ,
Rebecca,
Ser jättegott ut! 😃
rebeccaelfving.blogg.se
Lisa Bengtsson,
Smakade minst lika bra som de såg ut dessutom 😊
lisabengtssons.blogg.se
Lisa Bengtsson,
Supergott, verkligen 😊
lisabengtssons.blogg.se
Lisa Bengtsson,
Tack! Instagram har inspirerat mih ovh bra blev de! Riktigt goda faktiskt, över förväntan trodde bara de skulle bli fint 😉
lisabengtssons.blogg.se
Lisa Bengtsson,
Det var godare än jag väntat mig faktiskt 😊 Tusen tack! 😊
lisabengtssons.blogg.se
Lisa Bengtsson,
Det blev faktiskt även väldigt gott! ;D
lisabengtssons.blogg.se