"Hurgörman-filmer" - roligt med Beckers

Roligare och lättare målning med nya Hurgörman-filmer som Beckers nu bjuder oss på! Jag har ju ett enormt sug efter ett eget hus och nog är alla dessa tips bra att ha med sig den dagen det är dags. Till er som redan har ett hus - här kommer roliga tips till er! Klicka på Play i videon för att se mer...

Att olja en altan eller tvätta en träfasad kan bli till ett riktigt roligt och lustfyllt projekt. Det visar tv-profilen Johnnie Krigström tillsammans med komikern Martin Soneby i fem livfulla och humoristiska Hurgörman-filmer. Dessa lanseras i samband med att Beckers 150-årsjubilerar.

Att måla fasad, fönster och behandla uteplats är utom-husprojekt som hör sommaren till, men som många husägare tycker är krångliga att komma igång med. Detta ska ett antal underhållande Hurgörman-filmer råda bot på. I fem nya humoristiska instruktionsfilmer syns tv-profilen Johnnie Krigström och komikern Martin Soneby ta sig an olika utomhusmålningsprojekt på ett lättsamt och livfullt sätt.

Filmerna, som finns på Beckers.se, bjuder på smarta målningsråd och är avsedda att avdramatisera arbets-insatsen för att i stället måla upp den lustfyllda och roliga sidan av sommarens utomhusprojekt.

Samtidigt ger företaget ut en jubileumsutgåva i form av en bok som innehåller konkreta arbetsråd och härlig inspiration för husägare. Hurgörman-boken är en heltäck-ande guide över färgtyper, målningsmaterial och verktyg. Boken innehåller även svar på frågor om färgsättning, till exempel vilken nyans av grått man ska välja för att kulören ska kännas neutralt grå och hur man undviker risken att den nymålade gula fasaden ser plastig ut. Boken är gratis och finns hos Beckers återförsäljare runt om i landet.

Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och lite egna ord. Hurgörman-filmerna och jubileumsutgåvan lanseras i samband med att Beckers fyller 150 år. Allting började med en liten färgaffär vid Brunkebergstorg i Stockholm som 1865 öppnades av den tyske kemisten Carl Wilhelm Becker. Idag är Beckers en av Skandinaviens största och mest miljöan-passade färgtillverkare.

Gillar

Kommentarer