Instagramflödet; Vad är viktigast?

Jag har använt mig av samma typ av redigering till bilderna i mitt instagramflöde under en längre tid och länge funderat på om det är en bra idé? Enskilda bilder har som inte kommit till sin rätta på något vis.. Inte så konstigt kanske då ingen är den andra lik... Därför har jag nu, ikväll, börjar överväga att skita i det dära flödet och bara lägga upp bilderna på det sätt som är snyggast för stunden! Men samtidigt får mitt ordningsamma (är väl egentligen ens inte så ordningsam av mig..?) jag lite smärre panik över att blanda hejvilt. Därför vill jag höra era tankegångar; Hur gör DU? Samma redigering/olika? Tänker du på flödet eller endast på enskilda bilder?

Bilderna till vänster följer min ”vanliga” redigeringsstil på Instagram men jag tycker att den högra redigeringen gör de mer rättvisa? Vad tycker ni?

I-landsproblem deluxe när det är det här man lägger kvällstankarna på... Men fortfarande en nöt jag vill kläcka! Så please, lägg en liiiiten minut på att berätta hur ni tänker kring detta!

Gillar

Kommentarer

Angelica
,
Tycker som dig att de enskilda bilderna gör fotona mer rättvisa 😊