Intersport - Vi är SportSverige

I det här sponsrade inlägget hjälps Intersport och Welcom åt för att vässa och förnya Intersports profil. Som en del i det arbetet rullar nu en ny reklamfilm i de kommersiella TV-kanalerna. Filmen är producerad av Welcom och inspelningarna gjordes på en rad platser runtom i landet under ett par veckor tidigare i sommar.

Syftet med filmen är att visa att Intersport är synonymt med Sportsverige. I filmen blandas därför miljöer från hela Sverige, sportgrenar och medverkande – allt från glada amatörer till hårdsatsande elit. Idrottsstjärnorna i filmen är OS-medaljörerna Lisa Nordén och Lars Nelson samt fotbollsspelaren Albin Ekdahl. Men filmen visar inte bara skidor, löpning, fotboll och cykel. Här ryms också allt från baseball och basket till skateboard och konståkning. Riktigt roligt att se, tänk så många fantastiska idrotter som faktiskt finns! Det finns verkligen en sport för alla!

Framöver kommer arbetet med Intersport att innehålla lansering av en ny hemsida och en medveten satsning på sociala mediekanaler.

Personligen är jag otroligt fascinerad av idrottens värld, all denna samhörighet och fantastiska mentalitet som finns. Heja Intersport som förnyar profilen och lockar ännu fler människor till ett hälsosamt och roligt liv! Hade jag fått ändra en sak i mitt liv så hade det garanterat varit att börja på en lagsport, istället var jag envis och nu får jag bita i det sura äpplet att sakna den teamkänslan som så många andra upplever. Jag unnar alla att få vara en del av något så fantastiskt som en idrott, vare sig man föredrar att få ett helt lag eller vill fokusera på sitt eget. Heja Intersport och SportSverige - det finns en plats för alla.

Gillar

Kommentarer