Julfest med Troja

Jag har ju inte varit den mest sociala inom hockeyvärlden den här säsongen. Mest för att Nova och lillebror i magen (och Puh) tar upp all min vakna tid och orken räcker inte riktigt till.. Därför var det extra trevligt att få träffa alla fantastiska tjejer och trevliga killar när det var dags för julfest med IF Troja Ljungby.

Framåt småtimmarna så var det många som blev sugna på att snöra på sig skridskorna och ta sig en åktur, ganska vanligt på dessa julfester men till skillnad från tidigare julfest-ispass så tror jag minsann att alla klarade sig ifrån skador! ;)

Många tyckte det var vågat av mig att entra isen med magen men;
1. Jag var nykter (ofc)
2. Jag har ju trots allt spelat två matcher (nej, jag vet att jag inte kan leva på den meriten hur lång tid efter som helst haha)
3. Jag var väldigt försiktig och försökte aldrig göra sälen!

En fin lagbild fick vi också till, hehe.

Mycket trevligt att få träffa alla och bra mat och show under kvällen! Så roligt att få komma ut och socialisera sig även om man känner sig lite smått borttappad när man mest hängt med en 1-åring senaste året samt har en gravidhjärna att dras med... Jag var dock väldigt nöjd så tack alla inblandade för en rolig kväll!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229