Kate Hudson dyker upp hos... Lindex!


Som jag nämnde bara för något inlägg sedan så tycker jag att Lindex har gått och blivit så otroligt bra! Att en av mina favoritskådespelerskor, Kate Hudson, är deras nya modell för vår- och sommarkampanjer gör definitivt inte saken sämre. Istället kan jag erkänna att de tar ett ännu större kliv tack vare detta, om ni frågar mig alltså.

Jag är ingen specialist inom mode men jag kan ju se skillnad på det Lady Gaga har på sig och det Kate Hudson har på sig när jag bläddrar runt i skvallertidningarna. Kate Hudson är en person som jag ser som ödmjuk, genuint glad och väldigt bra på alla sätt och vis. Dessutom faller hennes klädstil (en sån stil som ser omedvetet snygg ut, även om den är medveten) mig väldigt bra i smaken och jag tror att Lindex kommer visas x antal gånger på mitt kontoutdrag framöver.

De tre kollektionerna kommer innehålla den bohemiska looken, urban (sportigt, väldigt inne nu med andra ord/träningssamhället!) samt en flirtig stil med tydliga japanska influenser. Så spänd inför att få se mer och den 19 mars är det dags!

Bra drag Lindex, snygga kläder och Kate Hudson kan inte vara annat än ett vinnande koncept. Ni har fångat min uppmärksamhet vill jag lova! :)

Gillar

Kommentarer