KAVLI - BaconOst är semester för mig!

Det här inlägget är ett samarbete med Kavli.


Min favorit i Kavli's sortimentet är BaconOst. Anledningen är inte bara för att jag tillhör kategorin under 30 år som förvisso är den målgrupp som sägs älska BaconOst mest utan även tack vare mina föräldrar som har huvudet på skaft.

Under alla våra semestrar har det funnits en sak gemensamt: knäckebröd och minst en tub Kavli BaconOst har varit nerpackat i resväskan. I det enkla bor det vackra, lite så känner jag med något så simpelt men ändå så magiskt gott.

Nu har jag blivit så pass stor att jag åker på semester utan mina underbara föräldrar men en trend håller i sig – knäckebröd och en tub BaconOst finns alltid i resväskan. Det är ett måste för alla mina resor!

Så fort det börjar bli lite varmare ute kommer min craving efter mjukost med baconsmak. Då längtar jag lite extra efter utlandskänslan och brukar ta fram knäckebröd och BaconOst, ta en tugga och blunda. Jag kan riktigt känna värmen och höra familjen skratta. Det är helt oslagbart!

På senare tid har jag även fattat tycke för Kavli PaprikaOst. Om det är min egenodling av paprika eller åldern vet jag inte men god är den. Lite färgglad också. Två goda ting om ni frågar mig.Det här inlägget är ett samarbete med Kavli.

Gillar

Kommentarer

Emma -Merakibeauty.se,
mummss 😊
merakibeauty.se
Amanda Jona [SPONTAN],
Haha, underbart ju! Själv har jag nog aldrig ens ätit ost från en tub, så borde kanske testa 😊
spontan.blogg.se
Days by Johanna,
Typiskt något för sonen och hans pappa ser jag 😃. Dem älskar sånt där, det gör inte jag 😉
www.saramadeleine.se
Lisa Bengtsson,
Ja, så gott 😃 hehe
lisabengtssons.com
Lisa Bengtsson,
Haha, det borde du! Så gott 😊 Tycker det är så praktiskt att ha i soppor och pastagratänger också 😊
lisabengtssons.com
Lisa Bengtsson,
Tack, riktigt gott! 😊
lisabengtssons.com
Lisa Bengtsson,
Hehe, det är ju så olika men bra att dem gillar det 😉 Smidigt ju 😃 Jag tycker om att ha det i soppor och gratänger med 😃
lisabengtssons.com