KAVLI - OSTÄLSKAREN #1

Det här inlägget är ett samarbete med Kavli.

Det är med stor glädje som jag, ostälskaren #1 kan berätta att jag i ett samarbete med Kavli har fått den stora äran och möjligheten att testa några produkter ur deras sortiment. Som en hängiven köpare av Kavli's mjukost blev jag otroligt inspirerad av att se så många smaker varav ett par jag aldrig smakat tidigare.
Kavli mjukost är något jag stöter på hemma hos de flesta familjer och med den krämiga, fantastiskt goda osten blir jag inte ett dugg förvånad. Jag älskar att det går att använda mjukosten till allt - som pålägg på ett knäckebröd, som smaksättning i soppan eller som sås till pastan. Enkelt och magiskt gott. Jag är egentligen nöjd så länge det smakar bra men när man vet att Kavli mjukost är gjord på ostar av hög kvalitet, har fina råvaror med bla. svenskt kött och även har ett högt proteininnehåll samt är rik på kalcium blir man ju bara ännu mer förälskad. Jag verkligen längtar till den dagen jag har en stor familj och med gott samvete kan ställa fram knäckebröd och flera smaker mjukost till frukost. Det kommer ge mig något längre sovmorgon och framförallt en nöjd familj. Det känner jag på mig redan nu!
Ibland blir jag så besviken när jag handlar. Det ena företaget efter det andra ändrar innehåll och i de flesta fall till det sämre. Kavli Mjukost är en av få produkter som jag personligen känner tvärtom med. Mjukosten blir bara krämigare och godare för varje gång jag köper den. Det var dessutom nyligen som jag fick vetskapen av att det är så mycket bra råvaror i och den känslan har jag haft hela tiden. Och tro mig, en ostälskare på den här nivån lurar man inte! ;)
Det här inlägget är ett samarbete med Kavli.

Gillar

Kommentarer

Lisa Bengtsson,
Superkul! 😊
lisabengtssons.com
Lisa Bengtsson,
Tack, riktigt kul 😊 Älskar Kavli! 😊
lisabengtssons.com