Låt svetten rinna med Itrim Bootcamp

Solen går ner innan man ens kommit från jobbet och soffan lockar betydligt mer än att snöra på sig löparskorna och ge sig ut i kylan... Känner du igen dig? Jag med. Vid den här tidpunkten behöver man hjälp, den egna diciplinen fungerar inte som den ska.. Då kommer det en väldigt bra nyhet här - Itrim Bootcamp. På ett pass med Itrim Bootcamp puschar man varandra, vädret har ingen betydelse och svetten ska rinna! Lite kort om Bootcamp: Att träna bootcamp i grupp kan ge en nytändning i din träning. Boot camps har de senaste åren blivit en allt mer populär träningsform. Nu introducerar Itrim boot camps utomhus med din egen kropp och naturen som träningsredskap. Ett perfekt komplement för dig som vill hitta nya och inspirerande träningsvanor.
Boot camp ökar både din fettförbränning och ditt självförtroende. Perfekt om du vill kickstarta din träning eller maximera resultat och förmågor.
Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord. Visst låter det otroligt intressant med Boot camp! Klicka i videon ovan för att få veta mer och glöm inte att tänka på dig själv. Att röka, äta onyttigt och stressa är inte hälsosamt. Ta ett djupt andetag, ät en frukt och ge dig ut på en löparrunda - det mår du så mycket bättre av! #nyaitrim

Gillar

Kommentarer