Magic mirror on the wall, who is the fairest one of all?

Ja, hörrnini, den här klantiga tjejen har inga gränser. Inga. None.

I februari tidigare i år när jag satt och klickade runt på ticketmaster i hopp om att finna en bra musikal hittade jag Snövit. Som grädde på moset skulle den visas i Växjö - med bästa Ellen Bergström som självaste Snövit! Jag måste gå var min tanke redan då! Har väl varit inne på sidan en sisådär 30 gånger innan jag bokade biljetterna nu i början på veckan...

Fredagen den 15 april var äntligen här och jag var så otroligt övertaggad. Steg upp vid 06.05 och letade igenom garderoben med finklänningar (men beslutade mig tillslut för att ha lite mer vardagliga kläder då jag ju skulle jobba först!) och har skrutit hela dagen om att jag faktiskt ska på musikal. Woop wooooop!

En halvtimme innan musikalen skulle börja satt vi där på parkeringen framför Fortnox Arena. Vi tryckte i oss en galet god Subwaymacka (världens goaste tjejer som jobbar på Subway på Grand Samarkand, tack för bra service och god mat!) och helt plötsligt reagerar mamma på folket utanför. Hon skrattar lite nervöst och säger att kollegorna kanske hade rätt. Rätt? Ha? Jo, det är sant. Mammas kollegor var klokare än mig, jag som varit inne och tittat runt på information om musikalen Snövit flera gånger om.

Utanför bilen gick mängder av småttingar, troligtvis en medelålder på 6 år, med föräldrar alternativt mor- och farföräldrar. Med mängder menar jag verkligen mängder. Jag blev så ofattbart chockad! Haha! 320% redo för musikal och helt plötsligt verkar vi ha hamnat på en barnteater. Say whaaaat!?

Synen utanför arenan spelade oss inte ett spratt utan där var vi - en mor och hennes döttrar tillsammans med andra mammor och döttrar (med viss åldersskillnad). Nåväl, jag har inte skrattat såhär mycket sedan jag vet inte när så den här klantiga tjejen livade åtminstone upp fredagskvällen. Tack älskade mamma för att du bjöd dina döttrar på allt från musikal till popcorn och en oförglömlig kväll!

Vill dock avsluta med att säga att Snövit var jättebra; rolig, bra framträdanden och bra humor. Tänk att vi hamnade så fel men att det blev så bra ändå. En riktigt, riktigt bra fredag! Jag kommer somna skrattandes och förhoppningsvis har jag förgyllt några fler fredagar med denna lilla berättelse ;)

Gillar

Kommentarer