Maxi-Cosi Coral

I samarbete med @bonti.se och @maxicosi_eu har vi fått chansen att prova Maxi-Cosi Coral och Maxi-Cosi 3wayFix Bas.

För dig som söker ett babyskydd är det här inlägget väl värt att läsa. Kan inte föreställa mig att det finns ett bättre alternativ, varken för bebis eller förälder. Som ni ser är Lowe väldigt glad i sitt babyskydd och han har verkligen använt sig av det. Ibland som babysitter, andra gånger som resealternativ mellan en plats till och från bilen och framförallt som babyskydd där han bl.a. åkt fram och tillbaka mellan Småland och Norrland, 130 mil enkel resa - 260 mil tur och retur - utan några som helst problem.

För dig som inte söker rekommenderar jag er ändå att se videon nedanför, mest för att jag tycker den blev mysig och visar upp babyskyddet på ett bra sätt. Det är 1.18 minuter av ditt liv och förhoppningsvis blir du inte besviken! Och vem vet, en dag snart kanske du behöver ett babyskydd och då har du koll på Maxi-Cosi Coral :)

Strax innan Lowe entrade världen fick vi hem det här innovativa babyskyddet Maxi-Cosi Coral. Personligen tycker jag att det är otroligt snygg design och jag har stolt burit runt på babyskyddet och framförallt på den unika insatsen. Insatsen väger endast 1.7 kg (vilket jag räknade som OK att bära trots kejsarsnitt som annars ger bärförbud för annat än bebis) och minskar förälderns bärvikt med hela 50%. Coral har alltså dubbel funktionalitet och är faktiskt det första babyskyddet som kombinerar just ett säkert babyskydd med en urtagbar, lätt babylift. Insatsen klickas enkelt i och ur babyskyddets skal och med en färgkodad indikator får du bekräftelse på att allt är som det ska (om det lyser grönt vill säga, är det rött är det något som blivit tokigt - t.ex. kanske något hamnat i vägen och därmed har klicket uteblivit). Kan bara instämma i att det ger optimal bekvämlighet och rörlighet!

När Lowe var riktigt liten så använde vi spädbarnsskyddet i insatsen, numera sitter han gott utan. Insatsen har varit med oss överallt; i storasysters rum, på matbordet och hos BVC. Maxi-Cosi Coral är designad för närhet och nära har vi verkligen haft det.

Egenskaper för Maxi-Cosi Coral:
• Totalvikt: 4.7 kg
• Vikt för urtagbar insats: 1.7 kg
• Passar för barn 40-75 cm, max 12 kg
• Anpassad efter säkerhetsstandarden R129 (i-Size)
•Kompatibel med bilstolsbasen 3wayFix

Tack Bonti.se och Maxi-Cosi för att vi fick chansen att testa och förälska oss i Coral. Vi är så otroligt nöjda och rekommenderar det till alla blivande bebisar och föräldrar.Visa det här inlägget på Instagram

I samarbete med @bonti.se och @maxicosi_eu har vi haft turen att få testa Maxi-Cosi Coral och Maxi-Cosi 3wayFix Bas. I snart åtta månader har det här innovativa babyskyddet förgyllt våra bilresor och vår vardag. Jag kan med ärlighet säga att jag hade inte klarat mig utan! 💛 ”Soft Carrier” aka den urtagbara insatsen väger endast 1.7 kg och har använts så mycket! Bärhandtagen är 👌🏻. Coral är det lättaste babyskyddet på marknaden och det har varit enkelt att bära med Lowe överallt! Kommentarerna har varit många och det är så många som tyckt som jag; WOW vilken grej! 😍 Babyskyddet passar för barn 40-75 cm och upp till 12 kg så vi har turen att fortfarande hänga ihop! Längtar inte tills vi ska skiljas åt... 🚗 Efter åtta månader tillsammans kan vi starkt rekommendera Maxi-Cosi Coral till alla er som söker ett babyskydd! Ni kommer att bli otroligt nöjda 🧡 Swipe för att se en liten film där Lowe visar upp sitt fina babyskydd! Under dagen kommer även ett blogginlägg på www.lisaenberg.se där ni kan läsa mer och hitta länkar till babyskydd och bas! Ställ gärna frågor om det är något ni undrar om Coral. . . . . . #bontiofsweden #maxicosi #maxicosi_eu #maxicosicoral #coral #babyskydd #carseat #babycarseat #babysafety #babytravel #safetravel #maxicosimoments #imovie #lowetestar #babyboy #baby #bebis #åkabil #säkertförbebis #vimedbarn #mammaliv #bonti #bontise

Ett inlägg delat av Lisa Enberg (@lisaenberg) 25 Sep 2020 kl. 3:09 PDT

Gillar

Kommentarer