NetOnNet
Hur gör ni för att vara säkra på att bilderna aldrig försvinner? Jag har mina på en extern hårddisk men med tanke på hur många sådana som verkar krascha och hur dyrt det då är att laga är jag väldigt inne på att köpa ännu en.. Dubbel backup är ju aldrig fel! Någon som har bra tips på någon speciell extern hårddisk?

Är lite intresserad av den här nyheten från NetOnNet, den rymmer 2TB (2000GB) och kostar bara 699:-. Ett kap om ni frågar mig, därför kommer jag med stor sannolikhet klicka hem den under dagen. Namnet på den är: Intenso Memory Center 2TB, ifall någon mer inser att ni är i behov av extern hårddisk. Här får man faktiskt väldigt mycket för pengarna.

Gillar

Kommentarer

Alexander,
Att ha sina bilder/filer på två diskar är ett måste. Jag tar daglig backup på mina bilder/filer till en nätverksdisk med två hårddiskar som speglar varandra i huset, samt en online-backup utifall att en brand eller liknande skulle inträffa. Så på totalt fyra olika ställen har jag mina bilder, känns tryggt. Kan starkt rekommendera en NAS med minst två diskar i, dock ganska dyrt, men inte i förhållande till hur dyrt det blir om man tappar bort sina bilder.
www.alexanderk.se