OFFLINE O’CLOCK

Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med IF Försäkring.

Jag brukar alltid somna och raskt vakna till igen av att jag tappar telefonen, antingen smärtsamt i pannan eller högljutt rätt ner i golvet. Suck. Tiden rinner iväg från det att jag lagt mig till det att jag somnar. Anledningen? Den där nedrans mackapären som tar all min tid – mobiltelefonen.

Därför blev jag så glad när jag fick höra talas om IF Försäkrings kampanj Offline O’clock som jag är i stort behov av. Med hjälp av kampanjen vill IF få oss människor att reflektera över hur stor påverkan sociala medier faktiskt har på våra liv och de är även nyfikna på att se om kampanjen kan få oss att sova bättre.

Sömnrutinerna är otroligt viktiga och visst känner man skillnad efter en bra natts sömn mot en dålig och et är inte bara humöret som påverkas utan även olycksstatisken.

Offline O'clock handlar om välmående och till viss del säkerhet. Min och IF Försäkrings förhoppning är att du loggar ut från dina sociala medier (eller helt enkelt inte använder dem alls) på kvällen efter kl 22.00.

Jag kommer vara med i Offline O’clock och jag hoppas att du är det också. Du kanske kan skriva en kommentar om en vecka och berätta hur det har förändrat dina sömnvanor, ditt humör och din effektivitet?

SOV GOTT ikväll och alla andra kvällar och jag lovar dig att alla sociala medier kommer finnas kvar imorgon när du vaknar!

#offlineoclock

Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med IF Försäkring.

Gillar

Kommentarer