Sangria




Häromdagen gjorde jag min första sangria ever! Så god första kvällen men därefter blev den väldigt, väldigt besk.. Googlat runt men det verkar inte vara ett vanligt problem..? Någon som är proffs på sangria och vet varför? Borde jag tagit bort skalen innan jag lade ner all frukt? Klarar den inte av att stå mer än ett dygn? Hmmm..

Nåväl, ikväll tänkte jag också dricka någon gott i goda vänners lag och utforska de omtalade Karl-Oskar-dagarna i Växjö. Exciting!

Önskar er alla en fantastisk lördag!

Gillar

Kommentarer

Josse,
Drack så mycket sangria i Spanien men vet däremot inte lösningen på ditt problem 😊
nouw.com/josefinesoderberg
Lovisa,
Älskar sangria! Vet inte varför det blev så, tyvärr blir det aldrig någon sangria över när jag gör den, så har inte testat hur mina blir dagen efter.
wildisland.se
Ebba,
Ingen proffs här inte! 😉
nouw.com/ebbolella
Fani,
Kul att göra egen sangria, men tråkigt att den blev besk. Men övning ger färdighet, blir säkert bättre nästa gång 😊
jetbluejet.blogg.se
Lisa Bengtsson,
Verkligen gott! 😊 Eller hur, haha. Måste varit för att jag inte skalade frukterna..
lisabengtssons.com
Lisa Bengtsson,
Superkul och framförallt supergott! 😊 Det blir det nog, då ska jag skala frukterna innan jag lägger i dem! ;D
lisabengtssons.com
Lisa Bengtsson,
Tur det kanske 😋 😊
lisabengtssons.com
Lisa Bengtsson,
Verkligen! Gissar dock att det beror på att jag inte skalade frukterna..
lisabengtssons.com
Lisa Bengtsson,
Verkligen bästa ju! 😊 Haha, det är det man får sträva efter framöver - inte spara något 😋
lisabengtssons.com
Lisa Bengtsson,
Åh de kan jag tro! 😊 Under dagarna vi var i Barcelona på tjejresa förra året drack vi hutlösa mängder 😋
lisabengtssons.com