Sangria




Häromdagen gjorde jag min första sangria ever! Så god första kvällen men därefter blev den väldigt, väldigt besk.. Googlat runt men det verkar inte vara ett vanligt problem..? Någon som är proffs på sangria och vet varför? Borde jag tagit bort skalen innan jag lade ner all frukt? Klarar den inte av att stå mer än ett dygn? Hmmm..

Nåväl, ikväll tänkte jag också dricka någon gott i goda vänners lag och utforska de omtalade Karl-Oskar-dagarna i Växjö. Exciting!

Önskar er alla en fantastisk lördag!

Gillar

Kommentarer

Lisa Bengtsson,
Verkligen bästa ju! 😊 Haha, det är det man får sträva efter framöver - inte spara något 😋
lisabengtssons.com
Lisa Bengtsson,
Åh de kan jag tro! 😊 Under dagarna vi var i Barcelona på tjejresa förra året drack vi hutlösa mängder 😋
lisabengtssons.com
Lisa Bengtsson
IP: 82.99.3.229