Sponsored Video: Chill Out BiB


Det här inlägget är till för alla er som är myndiga, ni andra får bläddra vidare eller smaka det alkoholfria alternativet.
Något jag alltid ser framemot under veckorna är den där fredagskvällen när man sjunker ner i soffan med ett glas vitt och småler för man vet att det är sovmorgon kommande dag. Det är verkligen chill..
I videon ovan får du se Chill Out och deras otroligt snygga boxar! Chill Out Wines är en serie noggrant utvalda viner från kvalitativa vingårdar i Europa, Australien, Sydafrika, samt Nord- och Sydamerika. Samarbeten med gårdar i olika länder gör att de alltid kan hålla hög kvalitet och erbjuda goda och prisvärda viner som är lätta att gilla. Chill Out Wines har något för alla smaker och i sortimentet finns rött, vitt, rosé, och sparkling, samt ett alkoholfritt alternativ.

Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord. Chill Out passar utmärkt till både vällagade middagar och sommarens grillpartyn, eller för att avnjutas som de är i goda vänners lag. Snart får man njuta av ett glas igen, vilket alternativ väljer du? Ska du slå till på sparkling kanske? Eller varför inte testa det alkoholfria!

Gillar

Kommentarer