Sponsored Video: KLM – en kärlekshistoria till


Under en resa med KLM träffades Randi från Norge och Wesley från Belgien.
År 2015 gifte dem sig.
Frågan KLM ställde sig: Var det bara en lycklig slump eller skulle de kunna bidra till ännu en kärlekshistoriaoch få två främlingar att bli kära i varandra på en 10 timmar lång flygresa?
För att bättra på oddsen lade KLM till en romantisk vistelse på Aruba – One Happy Island. Den kampanjen kunde ni se här på bloggen för ett par månader sedan och ni fick även chansen att vara med och tävla om den här fantastiska resan. Personerna som drog högsta vinsten (efter att ha tävlat och speeddate:at) blev dock Denise och Michael.

Tillsammans flög de till Aruba och om du är nyfiken på vad som hände på ön tycker jag att du ska ta dig en titt på videon ovan... Vill du hellre boka ditt eget KLM-äventyr med KLM så kan du klicka uppe i vänstra hörnet på videon! Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord. Klicka på play ovan för att få en härlig känsla i form av ett lyckligt gift par och ett möjligtvis blivande par med höga förväntningar på ett äventyr de knappt vågat drömma om. Is this a new lovestory? Only time will tell...

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229