Sponsored Video: Premiär 13 februari - FIFTY SHADES OF GREY


Snart är den här, årets stora snackis överlag - FIFTY SHADES OF GREY - med biopremiär den 13 februari. Jag undrar hur många som kommer att spendera Alla hjärtans dag i biosalongen? Ett rejält antal skulle jag tro! Personligen har jag inte hunnit läsa böckerna men jag ser verkligen framemot videoversion av det som länge suttit som fastklistrat på folks läppar.. Spänningen är olidlig.
Har du lyckats missa allt som har med Fifty shades of grey att göra? Då får du en snabbgenomgång här nedan och klickar du på Play i videon ovan får du se en trailer som gör att du snabbt klickar dig vidare och bokar biljetter redan nu! :) Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord!

Litteraturstudenten Anastasia Steele går med på att intervjua miljardären Christian Grey för att göra sin rumskompis en tjänst. Intervjuoffret visar sig vara en man som är både vacker och intelligent, men också en aning överlägsen. Den naiva Ana och den reserverade Christian dras ohjälpligt till varandra. Hon kan inte motstå honom och han vill ha henne, men på sina egna villkor. Ana tvekar när hon under den framgångsrike Christian Greys yta anar en man som har ett kontrollbehov på gränsen till besatthet. Men ju närmare de kommer varandra, desto mer upptäcker Ana inte bara av Christians hemligheter, utan även sidor hon själv inte visste hon hade.

Gillar

Kommentarer