Sponsrad video - Lycka rätt igenom med Suzuki SX4 S-CROSS
Välkomna till ett gott skratt och min nya favoritreklam när det kommer till bilar. Suzuki bjuder inte bara på en snygg bil utan gillar alla lägen. Det finns alltså lägen för bla. snö och vem har inte önskat det när man står där i backen och hjulen bara spinner. Med nya Suzuki SX4 S-CROSS slipper man dessa frustrerande situationer. Lägesratten ger dig alltså möjlighet att välja alternativet som passar bäst för stunden och samtliga alternativ är: Auto, Lock, Sport eller Snow. Något säger mig att det här inte bara är min nya favoritvideo utan även nya favoritbil. Jag har inte bara förälskat mig i färgen på bilen utan hela känslan kring den! Fantastisk!
Det är en familjär bil till ett bra pris från 179 900:- som bjuder på mycket bagageutrymme. Den rymmer hela 430 liter och med nedfällt säte 875 liter och går därmed upp som bästa bagageutrymmebilen i den klassen.
Personligen kan jag inte sluta titta på videon, om alla reklamer var i samma anda som den här videon så hade jag lätt suttit med en kopp te, skrattat och njutit. Jag älskar hur de lyckas få med alla situationer på så kort tid och den härliga känslan av att springa in från en varm bil när man precis tagit en biltur till affären och regnet öser ner. Den här videon utstrålar lycka rätt igenom och jag tror att alla kommer på minst ett eget minne av situationerna som visas. Det gör det minnesvärt. Jag hoppas vi ses på riktigt snart, nya Suzuki SX4 S-CROSS! I texten har jag använt mina egna ord och tankar men det här är ett sponsrat inlägg.

Gillar

Kommentarer

Annika,
SV: oj, vad hon var modig 😃
blogofphoto.webblogg.se
Lisa Bengtsson,
Eller hur! 😊 Riktigt tuff! Hon gjorde någon gunga också! ;P
lisabengtssons.com
Lisa Bengtsson,
Tack själv! Kul du gillade skorna 😊
lisabengtssons.com
Lisa Bengtsson,
Så bra! 😊 I år blir det nog lugnt, tror sambon har bortamatch med hockeyn. Förra året hade amerikanerna i hans dåvarande hockeylag anordnat en amerikansk Halloweenfest, de va riktigt kul! 😊 Vad ska du göra?
lisabengtssons.com