Sponsrad Video: Åhlens Mode


Hur snabbt kan du skärmdumpa? Åhléns kör just nu en skärmdumpstävling på Instagram – världens första av sitt slag. Helt fantastisk idé om ni frågar mig! Kampanjen heter “Dumpa mig!” och består av instagramfilmer, det kommer dyka upp en ny de två kommande onsdagarna. Genom att göra skärmdumpar med telefonen får man 50% rabatt på produkter men det gäller att vara snabb!
I instagramfilmerna kommer ni att se massor av produkter i hög fart – sommarmode, skönhetsprodukter och heminredning. De produkterna du fångar i din skärmdump är de produkter du får 50% rabatt på, genom att använda skärmdumpen! Produktnamnet ska synas och bilden lägger du upp på instagram med hashtaggen #ÅhlensDumpamig. Sen är det bara att visa din post i kassan på Åhléns. Rabatten gäller som sagt när produktnamnet syns i bild – och tills det släpps en ny film.
För att klargöra det hela så kan du kan självklart göra flera olika skärmdumpar ur en film och får alltså chans att köpa mer än bara ett erbjudande! Veckans film ser du när du klickar på PLAY i videon ovan eller på Åhléns Instagram – dit kommer du genom att klicka på videon eller söka på ”Åhléns” i din Instagramapp.
Testa gärna att skärmdumpa och lägga upp bilder under #ÅhlénsDumpaMig. Kan det vara så att du är Sveriges, eller kanske världens, snabbaste skärmdumpare? Det här är ett sponsrat inlägg där jag har blandat fakta med egna ord. Jag älskar nytänkade och just den här biten med videon är ju faktiskt just det, nytänk. Att skärmdumpa när allt står still är väl ingen konst, eller jo, om ni frågar mig så är bara det krångligt.. ;) Skärmdumpa och shoppa loss! Heja Åhlens och heja alla snabba skärmdumpare!

Gillar

Kommentarer