Sponsrad Video: Apollos bästa familjehotell


Många svenskar har en kärleksrelation till Grekland – det har länge varit ett favoritresmål för oss nordbor i allmänhet och för barnfamiljer i synnerhet. Den goda maten, det härliga vädret och den karga men vackra naturen har en speciell plats i svenskarnas hjärtan och flera tusen familjer skapar varje år sina egna semesterminnen i Grekland.

Grekland är mycket speciellt även för Apollo. Det var nämligen till Aten som deras första plan lyfte för över 25 år sedan, och genom åren har de ständigt utökat och förbättrat sitt Greklandsprogram. Apollo har utformat sina nya familjehotell utefter sina resenärers önskemål och nu ligger hotellens fokus på simskola, barnklubb, träning och hälsosam mat – kika på filmen och se hur Myhos Beach på Rhodos förvandlats till ett familjeparadis!
Vad är viktigt för dig och din familj när ni åker på semester? Jag har varit i Grekland ett antal gånger och jag tycker verkligen att det är helt fantastiskt! Det här är ett sponsrat inlägg där jag har använt mycket fakta och några egna ord. Vi ses kanske i Grekland till sommaren? Man blir ju inte mindre sugen när man ser videon ovan - Underbart!

Gillar

Kommentarer