Sponsrad Video: Är det din tur att föra det vidare?


Det behövs fler som för sina yrkeskunskaper vidare!

Skolverket är övertygade om att det finns massor av duktiga yrkesmänniskor där ute som skulle passa perfekt som lärare, och som dessutom skulle ha väldigt roligt under tiden. Det som är gemensamt för de allra flesta yrkeslärare är nämligen att de älskar sina jobb, mycket på grund av det dagliga mötet med eleverna. De flesta yrkeslärare pratar väldigt varmt om just det där mötet, om hur speciellt det är att få se eleverna växa och följa deras utveckling.

Det här mötet skildras i deras nya reklamfilm som ni kan se här ovan, den syftar till att uppmärksamma hur roligt, viktigt och givande jobbet som yrkeslärare kan vara. Det fina med yrkeslärarutbildningen är också att man redan från början har all yrkeskunskap man behöver, därför behöver man bara läsa in pedagogiken. På så vis får man en ny och spännande karriär utan att behöva plugga i åratal. Man kan plugga på distans eller på deltid, beroende på vad som passar bäst.

Bakgrunden till Skolverkets kampanj är att det råder brist på yrkeslärare just nu. De unga som är intresserade av yrkesprogrammen på gymnasiet riskerar därmed att få en sämre utbildning, och en lite knepigare framtid. Dessutom är duktiga yrkeslärare helt avgörande för att vi ska få duktiga snickare, rörmokare, eltekniker, frisörer, kockar och så vidare.

Yrkeslärarutbildningen kan passa de som vill prova något nytt. Som gillar tanken på att få föra sin värdefulla yrkeskunskap vidare. Och som gillar tanken på att få bidra till ungas utveckling och lärande. Det här är ett sponsrat inlägg som innehåller mycket fakta och lite egna ord. Är du en framtida yrkeslärare? Läs gärna mer www.fördetvidare.se

Gillar

Kommentarer