Sponsrad Video: Arla Foods - MO-filmer


Vad är det egentligen som spelar roll i livet? Vad är det vi kommer att minnas? Är vi så upptagna med att spana efter stora och livsavgörande händelser att vi ibland missar det lilla, det som faktiskt betyder mest. Känslan när någon du älskar skrattar - verkligen skrattar!

Arla tar inte de små sakerna för givet, tänk efter, om du tar en lång och mysig frukost en helt vanlig tisdag eller en fantastisk lördag så finns Arla där. I glaset har du Arla, på tallriken har du Arla, i stekpannan med ägget har du Arla, överallt har du Arla. Det är naturligt och nyttigt, enkelt och okomplicerat, precis som de små, goda stunderna i livet. Så glöm för tusan inte att njuta! Njut av hela ditt hjärta och ta tillvara på de små ögonblicken som betyder mest!

Det här är ett sponsrat inlägg med fakta och egna ord. Med konceptet ”Upptäck det goda” som lanseras globalt under hösten 2014 uppmanar Arla människor att se sig omkring för att upptäcka de små goda stunderna i livet och framförallt i vardagen. Arla har bett filmare runt om i världen att tolka vad ”Upptäck det goda” betyder för dem. Vill du se resultatet? Klicka in på http://arla.se/arla för att läsa mer och se alla bidrag!

Gillar

Kommentarer

Vicky,
åh vad roligt. Det kommer upp tre vinnare på Söndag, lycka till <3
imvickie.se
Lisa Bengtsson,
Yeahj! då håller jag tummarna 😊
lisabengtssons.com