Sponsrad Video: Baklängesprataren - Tid för frukost


Frukosten är under attack i Sverige!
Skenande arbetstider och en ständig press från sociala medier har lett till att dagens viktigaste måltid hamnat alltmer i skymundan. Jag kan själv knappt minnas när jag senast åt mer än en frukt till frukost under en arbetsdag, ganska sanslöst alltså...

Arla anser att frukosten måste ta plats i vardagen igen, med all rätt! Den första timmen efter uppvaknandet måste skyddas från allt icke-frukostrelaterat. Det är dags att sätta ner toffeln nu!

För att påminna Sverige om vikten av att äta frukost kommer några medborgarna leverera ett meddelande till nationen. Var och en kommer ge sin egen anledning till varför de tycker att frukost är avgörande för att starta dagen på rätt sätt. Mycket klokt och jag med många andra är i stort behov av att se och lyssna på dessa meddelanden!

Om du, tillsammans med mig, är en av dem som levt ditt liv utan en bra start på dagen så är den 26 oktober den perfekta dagen för att rivstarta dina nya frukostvanor. Det är nämligen dagen då vi ställer tillbaka klockorna och får en extra timme. Sov inte bort den timmen. Gå upp och nyttja den till något väldigt bra: Det är dags för en rejäl, hälsosam måltid ... det är dags för frukost. Ett sponsrat inlägg som jag har använt mycket fakta och blandat med egna ord. En riktig tankeställare för mig som oftast missar frukosten och inte mår bra av det. 26 oktober is the day, då vänder vi den negativa trenden! :)

Gillar

Kommentarer